Team in Zicht

Statrat-Philip-Plisson820x466px

Het inzetten van de verbeeldingskracht ten behoeve van teamontwikkeling

De training Team in Zicht is bedoeld voor professionals die in het werken met teams de verbeelding willen inzetten, om daarmee ook op een dieper belevingsniveau te kunnen adviseren en begeleiden.

De kracht van beelden is een uitstekend aangrijpingspunt bij teamontwikkeling en bij veranderingsprocessen binnen organisaties. Door met elkaar te kijken naar de beelden die de teamleden hebben van zichzelf, van het team en van de taak waar ze voor staan binnen de organisatie kan de onderlinge samenwerking een enorme stimulans krijgen. Ook kunnen vaste patronen in de samenwerking of communicatie met behulp van beelden op een respectvolle manier aan de orde worden gesteld. Door naar het verleden en de huidige situatie te kijken kan een gedeeld beeld voor de toekomst worden gecreëerd en op een impactvolle wijze aan visie-ontwikkeling worden gedaan. Imaginatie helpt om bij dit soort vragen verbinding en verdieping te realiseren.

De training Team in Zicht biedt trainers, (HR)adviseurs, consultants en managers inzicht en technieken om de verbeeldingskracht te kunnen gebruiken bij verschillende teamvraagstukken. Tijdens de eerste dag van de training beleven de deelnemers zelf de kracht van verbeelding en krijgen praktische handvatten om er zelf mee aan de slag te gaan. We gaan in op diverse teamsituaties en de daarbij best passende aanpak. Na de eerst trainingsdag maken de deelnemers zelf de vertaling naar de praktijk door met de aangereikte imaginatietechnieken te gaan oefenen. Tijdens de tweede dag worden de ervaringen gedeeld en worden technieken aangescherpt en uitgebreid.

De training wordt verzorgd door Marian de Joode en co-trainer.

Lees ook de overpeinzing van Marian de Joode: Mens en werk. Voorbij de lege woorden; met imaginatie terug naar de kern.

Datum:    wordt nog bekendgemaakt.

Locatie:    wordt nog bekendgemaakt.
Tijden:     10 tot 17 uur.
Kosten:    € 395,–

Inschrijving: stuur een email naar office@imaginatie.nl met uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres.

Reglement voorwaarden en procedures

 

Course Information
  • Timings:
    10 - 17 uur
    2 dagen
Instructors
Marian de Joode

Related Courses