Medewerkers

Zie hier een overzicht van onze medewerkers.

Jan Taal

Jan Taal

trainer-directeur Amsterdam School voor Imaginatie en gezondheidszorg-psycholoog

Jan Taal (1949) is sinds 1978 actief in de ontwikkeling van imaginatie. Hij heeft een praktijk voor psychologische behandeling en voor coaching sinds 1980 tot op heden in Amsterdam. De Amsterdam School voor Imaginatie leidt hij vanaf de oprichting in 1985.

Lees meer

Jan Taal introduceert imaginatie. 5:47 min.

Patricia Deiters-Rahusen

Patricia Deiters-Rahusen

Na de 3-jarige opleiding aan de Amsterdam School voor Imaginatie is Patricia sinds 2000 verbonden geweest aan dit opleidingsinstituut. Zij heeft vele trainingen en modules begeleid. Vanaf het prille begin van de Verbeeldingstoolkit is zij betrokken geweest bij de ontwikkeling, en in de training en supervisie van module-deelnemers, professionals die met de Verbeeldingstoolkit aan de slag willen.

Patricia geeft vanuit haar praktijk voor Imaginatie, www.parabel.nl, trainingen, coaching en relatietherapie aan groepen, individuele cliënten en koppels. Het begeleiden van cliënten aan de hand van hun eigen, unieke innerlijke beelden is niet meer weg te denken uit haar leven.

 

 

Marianne Martens

Marianne Martens

Marianne beheert sinds 2008 met hart en ziel het secretariaat van de School. U kunt contact met haar opnemen via mariannemartens@imaginatie.nl of 06-42003153

Machteld Meijer

Machteld Meijer

Machteld werkt als PR medewerker en content creator voor de School. Zij ontwikkelt digitale content om de zichtbaarheid van de School te vergroten, en interactie met online bezoekers te bewerkstelligen, zoals het beschikbaar maken van online video’s en oefeningen.

Naast haar werkzaamheden bij de School werkt Machteld als coach, waarbij ze

contact: machteldmeijer@imaginatie.nl