Online cursussen

Data

4 februari 14.00 uur

Presentatie

Jan Taal

Verwerken, welbevinden & veerkracht m.b.v. de Verbeeldingstoolkit

Live online workshop

Bestemd voor een ieder die geconfronteerd is met kanker, chronische ziekte of een crisis

Met eenvoudige oefeningen kun je de buitengewone kracht van de verbeelding mobiliseren voor het vergroten van je welbevinden en het versterken van je veerkracht. In deze live online workshop via Zoom zullen we daartoe twee oefeningen uit de Verbeeldingstoolkit uitvoeren.

De workshop begint met een inleiding over hoe de verbeelding werkt en hoe je daar van kan profiteren. Daarna doen we de oefeningen en is er uitwisseling en bespreking van de ervaringen. De workshop eindigt met suggesties en adviezen hoe er verder mee te gaan en hoe je het kan toepassen in je dagelijkse leven.

Wil je meer weten over de Verbeeldingstoolkit?
Op www.verbeeldingstoolkit.nl staat veel informatie over de toolkit, het gebruik ervan, ervaringen, artikelen uit tijdschriften erover en reviews.
In een video vertellen zes deelnemers over hun ervaringen met de toolkit:
https://verbeeldingstoolkit.nl/video*

Donderdag 4 februari 2021 14.00 – 16.15 uur, online via Zoom.

Leiding: Jan Taal, gezondheidszorg-psycholoog BIG NIP NVPO.

De workshop is gratis.
Aanmelden kan tot 3 februari door een email te sturen met uw naam en emailadres aan Marianne Martens van ons secretariaat: mariannemartens@imaginatie.nl. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging van uw deelname en de gegevens voor het inloggen op 4 februari.

* Er is ook een volledig Engelstalige versie van de Verbeeldingstoolkit, de Imagery Toolbox:
www.imagerytoolbox.com

De workshop vindt plaats in het kader van de Wereldkankerdag en in samenwerking met het Cancer Care Center

Vier weken cursus
Er is ook een cursus van vier wekelijkse bijeenkomsten van twee uur in een kleine groep (maximaal 4 deelnemers). Deze cursus is bestemd voor mensen met kanker, chronische ziekte of crisis en wordt vergoed door uw ziektekostenverzekeraar (geheel of gedeeltelijk) vanuit de Generalistische Basis GGZ in de Basisverzekering. Informatie